Metode de plata

Ai 2 optiuni pentru a efectua plata: plata cu cardul sau plata ramburs.

1. Plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- 3-D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 2. Plata ramburs

Platesti cash atunci cand ajunge la tine comanda. Noi iti trimitem coletul, iar cand il primesti va trebui sa ii achiti curierului valoarea produselor cumparate si, dupa caz, costurile de transport.

 Ai nelamuriri?

Poti oricand sa ne trimiti un e-mail prin pagina de Contact sau sa ne dai un telefon la 074 199 1818 si iti vom raspunde la intrebari.