Despre noi:

Povestea Tspot a inceput in vara anului 2012, ca o idee de afacere a doi prieteni. Totul a pornit din dorinta de a aduce in Romania tricouri diferite, tricouri cu imprimeuri 3d. Filozofia din spatele Tspot este de a pune clientul pe primul loc, oferindu-i produse de calitate premium si o experienta de shopping online simpla, rapida si sigura.

Tspot e un proiect de suflet, care se dezvolta frumos cu fiecare an ce trece, iar asta se intampla datorita tie. In prezent, gama de produse cuprinde peste 1000 de articole vestimentare pentru barbati, femei si copii. Sunt disponibile diverse tipuri de imbracaminte 3d The Mountain (tricouri, maiouri, rochite, hanorace), pijamale LazyOne si tricouri Roly.

Produsele Tspot se potrivesc oricarui stil vestimentar. Tricourile polo de la Roly sunt ideale pentru cei care prefera stilul smart-casual, iar hainele cu imprimeuri amuzante de la The Mountain sunt alegerea perfecta pentru cei care se imbraca sport si casual. Indiferent de stilul tau, pijamalele LazyOne haioase, cu croiala inedita, vor deveni preferatele tale pentru noptile friguroase.

Tspot va invita sa adaugati o pata de atitudine in garderoba voastra si sa va surprindeti familia, prietenii si colegii prin cadouri magice. Va dorim cumparaturi placute!

Echipa Tspot.ro:

Andreia

Andreia - Online Marketing

Online Marketing Strategist
(The Keyboard Magician)

Cristian

Cristian - Financial Analyst

Digital Content Manager
(The Salesman)

Ionut

Ionut - CEO / IT Development

CEO / IT Development
(Mr. Optimize Everything)